tiistaina, marraskuuta 30, 2004

Lou Nasta (Lewis Thumbtack)

Lounaaseen taas. En ainakaan mene heseen (via Linko).

sunnuntaina, marraskuuta 28, 2004

Feliz Navidad

Nyt voi taas kuunnella joululauluja. Ehdoton suosikkini on Happy Birthday, Baby Jesus -albumi tai oikeastaan tuplakooste volyymeista yksi ja kaksi. Levyllä ns. räkärodeotyyppiset bändit esittävät persoonallisia versioita tutusta klassikoista. Josta tuli mieleen että pitäisi vaikka ensi viikolla käydä lounastunnilla Goofin' Shopissa katsomassa löytyykö Bomboras -surfyhtyeen kitarointia lisää.

You are, number Six.

Iron Maidenia viime aikoina kuunnellessani on herännyt kiinnostus The Prisoner -kappaleen alussa kuultavaan, selvästikin jostain elokuvasta peräisin olevaan dialoginpätkään. Pienen haeskelun jälkeen kävi ilmi että se on 1960-luvun kulttisarjasta nimeltä... The Prisoner.

perjantaina, marraskuuta 26, 2004

Chup Chup Dekha Dekhi

Perjantain kunniaksi tumma velko ja Jaan Pehechan Ho. Jälkimmäinen on intialaisesta elokuvasta nimeltä Gumnaam mutta länsimaiseen ja minunkin tietoisuuteeni se tuli vasta Ghost Worldin myötä.

Minä voisin käyttäytyä Steve Buscemin esittämän hahmon lailla liikennevaloissa (itse asiassa teinkin juuri niin tänä vuonna kirjamessuilta lähdettäessä) ja blues-klubilla. Thora Birchin päähenkilön teiniangsti puolestaan saattaisi tänä päivänä purkautua bloggaamiseen. Missä muuten viipyy ensimmäinen blogielokuva? Olisiko se romanttinen komedia vai teknotrilleri...?

Bluesklubiajatus taisi johdattaa minut pistämään seuraavaksi tarjottimelle SRV:ta. Tai ei levyhyllyssä oikeasti ole musiikki-dvdeiden suhteen edes niin kauheasti valinnanvaraa.

Hyllyjen välissä

Lounaan yhteydessä ei Ervastilta löytynyt luettavaa. Punnitsin kyllä kädessäni kahta Peter Englundin suurvaltateosta.

Sen sijaan löysin keskiviikkona kolme Kar de Mummaa Hiltuselta ollessani menossa Cafe Engeliin (hassua miten tuon kaffilan sivusta henkii sama tunnelma kuin Ace Cafesta, vaikka mitään yhteistä noilla ei olekaan).

keskiviikkona, marraskuuta 24, 2004

'Til her daddy takes the T-bird away

Tästä en haaveile ensi kesäksi: Pontiac Firebird johon on asennettu Fiatin 1,4-litrainen kone. "Leistung 51 KW".

tiistaina, marraskuuta 23, 2004

Little Deuce Coupe

Auto on nyt seisomassa maaliskuun loppuun asti. Talven voikin käyttää uusiin suunnitelmiin: olisiko ensi kesäksi tyylikkäämpi valinta kupla vai stude?

Virkamies?

Suomi.fi -palvelu tarjoaa visan, jossa voit mitata tietämyksesi julkishallinnosta. Olen sen perusteella keskivertovirkamies.

perjantaina, marraskuuta 19, 2004

Tekevälle sattuu...

torstaina, marraskuuta 18, 2004

Puhtoinen lähiöni

Työmatkani varrelle rakennetaan kompaktia asuinkorttelia pienteollisuusalueen ja jokisuiston läheisyyteen. Minä en kyllä kutsuisi viisikerroksisia elementtitaloja "kaupunkivilloiksi".

Lumeen vedetty viiva

Se yllättää aina autoilijan. Ei huolta työmatkan suhteen, mutta kun kottero pitäisi saada talvisäilöön ilman talvirenkaita. Olen jo tutkinut ohjeita auton pitkäaikaisseisontaa varten. Tärkeintä että saan sen maaliskuussa taas liikkeelle. Sinänsä on hassua laittaa seisomaan auto, jonka rekisteriotteeseen tuli tuore leima vasta viime lauantaina.

keskiviikkona, marraskuuta 17, 2004

Nyt Syömään

Ah, kohta odottaa leipä ja mehu.

Linja pyörii, kaikki paikoilleen

Tästä se alkaa. Kirjaimet muodostavat sanoja. Sanat yhdistyvät lauseiksi. Pian valmis teksti rullaa koeajolle.