maanantaina, joulukuuta 24, 2007

Joulun aikaan

Kuusta ei tullut lopulta hankittua, eipä ole sitten kahdentenatoista yönä kartiomaista pyörähdyskappaletta Kivikkoon tai Ämmässuolle vietävänä. Lahjat on paketissa ja Spectorin joululevy lautasella. Vieraat ilmoittivat myöhästyvänsä.

Pohjoisessa joillakin turhankin rauhallista, mutta parempaan päin.

perjantaina, joulukuuta 21, 2007

Voimavaroja painopistealuella

Uuden viraston nimeksi sopisi Kansanterveyden ja Sosiaalialan Kehittämiskeskus eli KAKES.

Joulun menoliikenne

Slalomteitä sinne ja tänne.

Metsolla ja ilman

Onkohan Wallanderin isä taas riehunut. Eikun sehän taisi jo kuolla.

There Won't be Snow In Helsinki This Christmas

Viimeinen työpäivä ennen joululomaa: perinteistä kasaritunnelmaa voimasoitossa koko päivän.

torstaina, joulukuuta 20, 2007

Kannattaa varoa avoimia ikkunoita

Kitaristi alkaa muistuttaa trumpetistia.

715517

Sarjakuvasta selvisi sekin, mitä tuo numerosarja oikein tarkoittaa...

Joulukuun manifesti

Oululaiset vasemmistovaltuutetut ovat parempien vaikutuskanavien puutteeseen turhautuneina ryhtyneet trendikkäästi käyttämään nettiä.

Mikäs siinä, aihe sopii luontevasti muiden vastaavien joukkoon (Muumilimu 1,5 litran pulloihin!, Kannabis lailliseksi,Tokio Hotel Suomeen!...)

tiistaina, joulukuuta 18, 2007

Turistiahistus

Killinki huomioi IS:n uutisen Jerusalem-syndroomasta, josta mieleen muistui hieman vastaava japanilainen Pariisissa -oireyhtymä.

(Edit: myös Firenzessä voi turisti saada kohtauksen)

maanantaina, joulukuuta 17, 2007

b/w

US:n alkutaivalta ja linjaa käsittelevän blogikirjoituksen kommentit luettuani kiinnitin lopulta huomiota kyseisen verkkomedian sisällön aihejakoon. Erikseen ja kaukana toisistaan sielläkin ovat Kulttuuri ja Viihde. Hyvä tosin että ensimmäinen ei ole peräti Taide.

Havahduin tarkistamaan asiantilan muualtakin. Mitähän tästä nyt sitten päättelisi...

torstaina, joulukuuta 13, 2007

S-mutka

Teollisuuskatu oli ennen kuutta oudon ruuhkainen, itäväylän kaista ei vetänyt lainkaan. Siniset vilkkuvalot herättivät epäilyn vakavammasta tukoksesta. Päätin ohittaa jonon ajamalla oikeanpuoleista kaistaa Sörnäisten rantatielle ja kiertää joko Suvilahden tai Verkkosaaren kautta. Sinnepä poliisit olivat lopulta sen vasemmanpuoleisenkin kaistan liikennettä ohjaamassa.

Junatiellä puoli tusinaa sinivaloajoneuvoa. Vakavampaa siellä sitten olikin ollut.

Ohlsonilta sisäkumi. Ei löytynyt autoventtiilillä. Nyt vaihdettu. Pyöräilykausi jatkuu sittenkin pienen keskeytyksen jälkeen.

Maailma parantuu

keskiviikkona, joulukuuta 12, 2007

Joulukupla

Oma työmatkapyöräilyni ei ole kalenterinmukaista.

Äsken näin liikenteessä olevan kuplavolkkarin. Sekään ei ole oikein joulukuista. Aurinkoisesta ilmasta puhumattakaan.

tiistaina, joulukuuta 11, 2007

Jäi pystyyn

NME:llä oli eiliseltä keikalta liveblogin tapainen: biisilista, arvio, fotoja. Jotenkin tuntui kuitenkin maagisemmalta nähdä Plant yksinään Puistobluesissa monta vuotta sitten.

maanantaina, joulukuuta 10, 2007

Coolimpi kuin cool

Ostin työpaikan limukka-automaatista pullon kevytjaffaa. Korkkasin ja kippasin. Ihmettelin kun ei tunnu tulevan ollenkaan limsaa pullonsuusta.

Se oli jäässä.

keskiviikkona, joulukuuta 05, 2007

Hiuslisäkettä

Turkkiin sopivat tupeet.

tiistaina, joulukuuta 04, 2007

Iso pullo jaffaa ja nakki

Ai juu, ennakonpidätyksiä tuli viime vuonna maksettua liikaa. Tänään velat muuttuvat saataviksi. Rahaa on niin että ranteet notkuu.

Fahrenraum

Joukkoliikenteessä on kampanjoitu retriitin puolesta. Haluaisin ulottaa projektin monimediallisesti kälkättimien puolelta myös ilmaisjakelulehtiin ja soittimiin.

Ei ole nimittäin helppoa pitää huolta omasta reviiristään kun vierustoveri suurieleisesti levittelee tabloidiaan tai selvittelee laukusta poimimansa langallisen kuulokehässäkän piuhoja. Käsien ulottuma kuin kalajuttua kertoessa.

maanantaina, joulukuuta 03, 2007

Lootia lähiökatoille

Loftcube on tilaelementti, joka on tarkoitettu tasakattotalojen päälle asennettavaksi penthouseksi. Kuulostaa kätevältä, mutta Suomen oloissa kulkureitin järjestäminen taitaisi vaatia turhan raskaita ratkaisuja. Maantasalle ehkä helpommin, mutta silloin tuo on oikeastaan vain uudistettu versio kuuskytluvun ufotaloista.