torstaina, tammikuuta 31, 2008

Haamuliftari

Ameriikassa on ilmeisesti kimppakyytikaistoja joilla saa ajaa vain, jos autossa on kuljettajan lisäksi myös matkustajia.

En tiedä, ovatko ns. kylmäkallet huijausta yrittävien yksinautoilijoiden suosiossa, mutta täytetty hitler (via) voisi olla siihen käyttöön hieno rekvisiitta. Ainakin jos ajaa Kraft durch Freude -waagenia tai jotain stuttgartilaisbavarialaista.

torstaina, tammikuuta 24, 2008

Akateeminen alennusmyynti aamuseitsemältä

maanantaina, tammikuuta 21, 2008

Tilastomaantiedettä

Onnellisimmat oululaiset asuvat Karjasillalla?

perjantaina, tammikuuta 11, 2008

Marsuerite

Kävelyllässä käsitellään margariinia ja myös sanan etymologiaa.

Omassa pikkuvessassa on nestesaippuaa pumppupurkissa jossa lukee
"parfum de marguerite". Fontit ovat hieman koukeroisia ja jossain vaiheessa olin lukevinani tuotteen sisällön otsikossa mainitulla tavalla...

Palvelun käyttö edellyttää rekisteröitymistä

Uhkauksista huolimatta ei Ylen Areenaa ole vielä rajoitettu pelkästään lupamaksunsa maksaneille. Päähineen viilentämiseen ja räjähdysaineen kosteudenpoistoon annetaan neuvoja.

Omasta mielestäni tuollaisia täkyjä ei koskaan pitäisi toteuttaa niin, että yhtenä kauniina päivänä puoliksi nuoltu tikkukaramelli otetaankin pois. Jos lupamaksun maksaneille halutaan tarjota etuja, niiden pitäisi tuntua varsinaista ilmaispalvelua täydentävältä ekstralta ja luksukselta. Se vaikuttaa asiakkaasta myönteiseltä kehitykseltä kun taas rajoitus ja kielto on aina negatiivista.