perjantaina, helmikuuta 22, 2008

Kuin kaksi kirjailijaa


Sarkola ja Sariola ovat alkaneet muistuttaa toisiaan. Ei ihme että heillä on mennyt tekstien kirjoittajuuskin sekaisin.

(edit: vaihtoivat toisen kuvan)

keskiviikkona, helmikuuta 20, 2008

Spämmäys kehittyy

Uusi juttu: sain suomenkielisen roskaviestin otsikolla "Uutinen Suomen ydinsaastumisesta". Sisältökin oli ihan hauskaa viihdettä:

Internetin keskustelupalstoilla kirjoitettiin suuresta räjähdyksestä Suomen ydinvoimalassa Mikkelin tienoilla, joka silminnäkijöiden mukaan on tapahtunut klo 15.

Muun muuassa eräs kaupungin asukas ehti soittaa sukulaisilleen ja sanoi että kaupungissa katketaan puhelinlinjat estääkseen ihmisiä soittamasta muille. Hän väittää että ydinvoimalassa tapahtunut räjähdys oli hyvin voimakas.

Nyt radioaktiivinen pilvi on liikkumassa. Nämä tiedot on vahvistettu hallituksen yksityiskeskustelujen perusteella. Sitäpaitsi paikalliset asukkaat lataavat blogiinsa räjähdyksen seurauksia ja uhrien ruumiita käsitteleviä valokuvia.
(edit: näyttää tulleen muillekin)

ZET 2263

Työmatkalla osui pysäkille sininen ratikka ja pitihän se koeajaa. Erilaisia laahaavia ja kolisevia ääniä, vähän istumapaikkoja.

keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

Pihisevät päästöt

Oikealla Tavalla Muidenkin Puolesta Ajattelijat ovat nyt myös alkaneet toimia mielestään oikealla tavalla.

Pitääköhän viikonloppuna pelätä että joku tulee tuikkaamaan reiän juotavaan jugurttiini. Se kun kuulemma myös on porvaristurhake. Ehkä vallankumouksen tässä vaiheessa saan sen anteeksi kun kerran matkustan junalla.

tiistaina, helmikuuta 12, 2008

Työelämän kunujako

Kasvi on huolestunut liikuntatuntien nöyryytyksistä joukkueita valittaessa. Vastaavalla tavalla taidetaan kuitenkin toimia myös työelämässä ja ihmissuhteissa. Oliko ensin muna vai kana?

maanantaina, helmikuuta 11, 2008

Alankomaat

Nitsit tulee Tavastialle. Liput varattu. Minä olen nähnyt ne tätä ennen ainakin Roskildessa ja Cafe Adamissa.

SNCF

Aikatauluja pitäisi löytää ja lippuja ostaa mutta herranjestas mikä design...!

Luulin aluksi että tuo on joku parasiittisaitti mutta taitaa ihan oikeasti olla kansallisen rautatiemonopolin näkemys toimivasta ja visuaalisesti viehättävästä palvelusta.

keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Pihlajiston Pizzeria

Nopeaa pizzapalvelua pääkaupunkiseudulla saa kuskilta nimeltä Abdulrahman Kerim Mohamad, joka söpöllä nissanillaan toimittaa ateriat joustavasti ja asiakkaan etua ajatellen perille vaikka pyörätietä pitkin. Itse piirakoita ei ole vielä tullut kokeiltua, mutta tuolla ajotyylillä voi syntyä lättyä myös ohikulkijoista.

Einstein joukkoliikenteessä

Suurkaupungin hai -blogin kommenteissa espoolainen paikallispoliitikko opettelee metrotekniikan kiehtovaa maailmaa:
Minä taas olen käsittänyt, että metron automatisointi vaikuttaa asemien pituuteen eli lyhyempikin riittää, kun metron pysähtyminen on tarkempaa.
Kyseessä on ilmeisesti joku uusi suhteellisuusteoriaan liittyvä keksintö jonka avulla 135-metrinen juna saadaan automatiikan avulla kutistumaan 90 metrin pituiseksi. Kutistuvatkohan matkustajatkin?

perjantaina, helmikuuta 01, 2008

Yrityskauppoja

Taitaa Flickrin käyttö loppua minun osaltani jos tarjous menee läpi.

Meriaamiainen

Rannanläheisen työpaikan etuihin kuuluu dramaattiset työmatkat. Tänään luonto näyttäytyi kukertavana auringonnousuna ja ilmaan heittävänä myrskytuulena. Savupiiput ja sanomalehdet.