sunnuntaina, marraskuuta 30, 2008

Den Digra Dagen Döden Dunkar På Min Port

X3emellä soitetaan kovasti tätä.

perjantaina, marraskuuta 28, 2008

Shopper's Paradise

Jotenkin tämä kuitenkin sopi tähän päivään. Ironia on kivempaa kuin tosikot luokkatietoiset massaprojektit. Sanat löytyy täältä jos ei saa tuosta puurosta selvää.

Suklaanystävän asialla...

Minä luulin otsikon luettuani että paheksunnan syynä olisi ollut oikean tumman suklaan maun puuttuminen, mutta ei:
Kirkot pahastuivat mauttomista suklaajeesuksista

Elä mää

Mikäs tänään olikaan, Älä Varasta -päivä. Vai Älä Mee?

torstaina, marraskuuta 27, 2008

Kivikasvot

Enpä ollut kyllä koskaan aikaisemmin kuullut kalifornialaisesta Rhino Bucketista. Kitaristilaulaja on samannimisen Espoon kulttuurijohtajan veljenpoika.
I was born in Finland in Helsinki... My uncle was in a variety show, this group...they had a TV show that was really successful for the Finnish market...

keskiviikkona, marraskuuta 26, 2008

0975851605

Taskussa soi, taas näitä. Tuskinpa on kukaan hyvä ystävä oluelle pyytämässä.

tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Bikes & Roses

Schizon levyarvostelu on piristävä, sillä siinä ollaan avoimesti jotain mieltä, fanitetaan rehellisesti ja otetaan selkeästi kantaa sortumatta popjournalismin kliseisiin kikkailuihin.

Itse levyn täytyy olla hyvä sillä kansi on mustavalkoinen ja siinä on polkupyörä!

maanantaina, marraskuuta 24, 2008

Mannsiere/Bro

Kramer ja Georgen isä keksivät tämän jo yli kymmenen vuotta sitten...

Pyörällä päästään

Yllättävän helppo työmatka: pyörätiet oli aurattu josta kiitos kaupungille! Bussit sen sijaan näyttivät jonoutuvan kokoojaväylille ja henkilöautoilijan kokemuksia en uskalla kuvitellakaan. Saapa sitten nähdä miten kotiinpääsy sujuu.

lauantaina, marraskuuta 22, 2008

Scumbag

Tää tuli extremeltä yhtenä aamuna.

Me and Mr. Jim

Hassua pukeutua pikkujoulujen hippy-teemaaan minimimuutoksilla (moppitukkaperuukki, aurinkolasit ja kaulakoru) ja kuulla olevansa doors-tyyppiseesti cool. Musta on aina musta.

perjantaina, marraskuuta 21, 2008

Ennen-jälkeen

Edelliseen liittyvä kuva/pari josta käy ilmi miten Suomessakin on ennallistettu tuhoutuneita rakennuksia tai ainakin niiden osia.

keskiviikkona, marraskuuta 19, 2008

LIFE

Valokuvia Googlessa (via). Suomestakin löytyy aiheita, mielenkiintoisia ovat mm:

tiistaina, marraskuuta 18, 2008

Live in Laihia

Eppujen projekti kuulostaa Zappalta mutta siinä tapauksessa sisältönä pitäisi olla pelkkiä kitarasooloja.

Ja kyllä minä uskoisin että Suomesta löytyy ainakin tuhat keräilijää, jotka haluavat ehdottomasti aivan kaikki seitsemäntoista versiota noista. Yksittäiskappaleiden kokeilijat sitten lisäksi.

maanantaina, marraskuuta 17, 2008

Kehittyvien autokauppojen Suomi

12 Monkees

Kuinka voisin ärsyttää työtovereita ja yhteistyökumppaneita.

torstaina, marraskuuta 13, 2008

Fru Go

Fruugo-aiheesta näyttää jo eilen julkaistun jotain...

Vartijat keskuudessamme

Vartijakeskusteluun (via) jatkopohdintaa. Vartijan työ on profiloitunut ammattikouluttamattomien nuorten pätkätyöksi. Kovin usein ei olemukseltaan rauhallisen harkitsevia ja elämänkokemusta omaavia tilanteista puhumalla selviäviä reinikais-goldblumeja kentällä näe. Kuinka ammattin siis saisi myös sopivaa ainesta?

Vartijoista viihdyttäjiä - lisätään työhön undercover-rooli ja annetaan vartijalle kauppakeskuksen maskottipuku päälle (steissin vartijat voisivat pukeutua vaikka kivimiehiksi).

Vartijoista vuorovaikuttajia - tylyn mököttämisen sijasta vartijat voisivat aktiivisesti elävöittää sosiaalista ympäristöä seisahtamalla ei-toivottujen asiakkaiden kanssa jutustelemaan lupsakkaasti tyhjänpäiväisiä. Täyslaidallinen tajunnanvirtaa saisi paatuneimmankin avohoitotapauksen huomaamaan että hän ei ole ongelmiensa kanssa yksin.

Vartijoista turistinähtävyyksiä - lontoolaiseen turistikuvaan kuuluu poseeraus bobbyn kanssa. Vastaavaan voisi meidän oloissa pyrkiä edellisten kohtien lisäksi myös medianäkyvyydellä. Vartijamaailmaan liittyvä reality- tai saippuasarja toisi arjen ongelmat valtaväestön keskusteluaiheeksi.

Good Karma

Uusikaupunkilainen saa pian seuraajan. Tosin ei omaan autotalliin, ainakaan ihan heti.

keskiviikkona, marraskuuta 12, 2008

Flirt

Uusi juna nähty kaupungilla. YTV-väritys on minusta tylsä.

lauantaina, marraskuuta 08, 2008

Maindi boglaa

Katselin taas kasarivideoita, joukossa myös Blasters. Jostain syystä päädyin tsekkaamaan lisätietoja Los Angeles Riveristä, siitä kuivasta betonikaukalosta jota on käytetty kuvauspaikkana lukuisissa elokuvissa.

Hyllystä löytyi T2, Repo Man ja To Live and Die in L.A., joista valitsin katseluun viimemainitun. Kohdassa jossa agentit suunnittelevat rahankaappausta rantalaiturilla, erottui taustalla juuri ja juuri kuultavana jotain tuttua - Blastersin Red Rose. Häh?

Uusintakatselulla paljastui että videon alussa näkyy kuin näkyykin hetkisen verran juuri Los Angeles Riveriä...!

Fangerpori

Loistavaa fanfictionia alkuperäisessä hengessä.

Aasit ja norsut kartalla

Strange Maps esittelee äänestystuloksesta osavaltiokartan lisäksi myös sinipunaväritetyt piirikunnat.

Suomessa demariäänien määrä kartalla osuu usein yksiin rautatien ja teollisuuden kanssa. Vastaavasti Mississippin Deltassa on bluesia punaisen keskellä. Kaikki eivät ole muuttaneet Chicagoon.

perjantaina, marraskuuta 07, 2008

Kuumat kundit

Killingistä muistui mieleen että sunnuntaina on Old Toy Swap.

torstaina, marraskuuta 06, 2008

Pakastettu piirakka

Kulutusjuhlan kommenttiosaston mielipiteisiin minulla on oma lisäykseni: Ötkerin Vege!

keskiviikkona, marraskuuta 05, 2008

Maailman mestarit

Ensin ajattelin etsiä kuvaparin itse mutta tokihan joku muukin oli jo tätä ajatellut.

Suomessakin saadaan luultavasti kuulla jatkossa rasismin rajamailla liikkuvaa jenkkipressahuumoria mutta onhan tässä jo kahdeksan vuoden ajan tehty estotta pilkkaa nykyisen keulakuvan henkisestä jälkeenjääneisyydestäkin.

maanantaina, marraskuuta 03, 2008

Tietoyhteiskunta?

Uusikaupunkilainen on tallissa ainakin puoli vuotta. Pitäisi vielä tehdä liikennekäytöstä poisto.

Ennen riitti että ilmoitti vakuutusyhtiölle. Se kävi netin kautta ja liikennevakuutus katkesi halutuksi ajaksi. Nyt seisonta-aika pitää ilmoittaa viranomaisen rekisteriin eikä Tietoenator ole onnistunut vuosien työstä ja miljoonabudjetista huolimatta rakentamaan järjestelmää jolla se onnistuisi sähköisesti asioiden. Pitää siirtää itsensä ja paperinsa paikan päälle katsastus- tai vakuutuskonttoriin. Niissä noudatetaan yleensä valtion virastoille tyypillisiä aukioloaikoja eli ei onnistu kauhean helposti työssäkäyvältä.

Ja, kaiken lisäksi, tämä viranomaistoimenpide maksaa hallintoalamaiselle toistakymmentä euroa per kerta kun ennen saattoi asioida yksityisen riistäjäkapitalistivakuutusyhtiökeinottelijan kanssa ihan ilmaiseksi.

Edistys edistyy.