perjantaina, tammikuuta 30, 2009

Ruuhkaa lähtöselvityksessä

Yritysblogeilla voi tuulettaa ilmaa ja ilmailualaa.

Micmac moche au Boul' Mich'

Tardia ollaan filmistämässä eri keinoin. Leo Maletin hahmoon ja tarinoihin alunperin perustuvaa Nestor Burmaa on elävöitetty enemmänkin.

Kontrollialternatiivi

"Maksamme nyt liian avoimen markkinaliberalismin virheistä syntynyttä jättimäistä laskua."

Vaan olikohan se sittenkään niin kauhean avointa? Ongelmathan syntyivät alunperin nimenomaan tiedon puutteesta. Sijoittajat eivät enää tienneet mistä sijoitustuote koostui.

Ei ole sattumaa että monet oikean talouden puolella ongelmia aiheuttaneet kuviot muistuttivat WinCapitaa. Ja se ei suinkaan ollut mitenkään "avoin" tai liberaali järjestelmä vaan levisi pienissä turvallisissa maalaisyhteisöissä joissa luotettava lankomies toimi suosittelijana.

tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Crime-scene Cookie

Lentokoneruoasta hieman reklamaatiota Richard Bransonille.

perjantaina, tammikuuta 23, 2009

Genreristeyksessä

Mitähän hardbillyä tai countrymetalia tämä nyt sitten onkaan... (via)

Vaikea valinta

Mladá Boleslav, Bochum ja Trollhättan ovat kilpailutuksen tässä vaiheessa aika tasaväkisiä. Tilanteen kartoitus jatkuu ja omakohtaisia kokemuksia kerätään.

keskiviikkona, tammikuuta 21, 2009

Maa on litteä

maanantaina, tammikuuta 19, 2009

Passaa porto

Jahah, pieni punakantinen kirja vanheni keskiyöllä. Juuri kun olin päässyt messujen jälkeen matkasuunnittelumielentilaan. Pitänee hakeutua muotokuvan kanssa poliisin yhteispalvelupisteeseen täyttämään hakemusta.

Julle Ankanpää

sunnuntaina, tammikuuta 18, 2009

Matka 09

Kädet kipeinä esitekassin kantamisesta.

Aika tarpeettomalta tuntuu messukokemus näin jälkikäteen. Tiskeillä ja esitteissä ei kuitenkaan ole kauhean syvällistä tietoa paikkojen erityispiirteistä. Uusia ideoitakaan ei juuri synny. En minä halua mennä sinne mihin kaikki muutkin ovat tänä vuonna menossa.

Netistä kaikki tieto löytyy helpommin ja täsmällisemmin. Kun ei sitä henkilökohtaista kulttuurivuorovaikutusta ja autenttista elämystäkään juuri niillä ständeillä pääse syntymään. Itse asiassa monella näytteilleasettajalla osasto koostui läppäristä joista olisi voinut selailla tarjontaansa.

torstaina, tammikuuta 15, 2009

Alea on ostettu

tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Ei oo valoo

Poistuvan teknologian yhteydessä itselle tulee heti mieleen hamstraus. Kahdenkymmenen vuoden päästä aito Ikean hehkulamppu varjostimettomassa kattovalaisimessa on ehdoton retrosisustuselementti.

maanantaina, tammikuuta 12, 2009

Avainlippu puolitankoon

Juttu jättää palvelut huomioimatta. Käsittääkseni ne kuitenkin lisäävät rahan kiertoa kansantaloudessa. Ja maailmantaloudessakin.

Pessimismistä huolimatta kannattaa ilmeisesti kuitenkin sittenkin jättää uudempi auto ostamatta ja jatkaa edelleen herttoniemeläisten asentajien työllistämistä.

lauantaina, tammikuuta 10, 2009

Taustamusiikkia selkäydinpunkteeraukselle