tiistaina, toukokuuta 26, 2009

Cause it's the cool new thing.

Saadaan varmaan kohta taas nauraa. Ei se määrä vaan miten sen käyttää.

Mainostaulujen taakse

Nauratti kovasti kun kiinteistövälittäjän mainoslehdessä poseerasi kokosivun jutussa leveästi hymyillen tyytyväinen asiakas, turvallisuutta ja vaivattomuutta korostava muusikko-kirjailija-perheenisä. Oli muuttanut Huoneistokeskuksen avulla Lauttasaaresta Turkuun. Talo ei tainnut olla meren rannalla mutta pääsi ainakin ulos ullakkohuoneesta.

maanantaina, toukokuuta 25, 2009

Susi pyramidi

Hesarissakin sopivasti arvosteltiin viikonloppuna sattumalta lukemani naisten viihderomaani jossa pintatason kuorrutuksena on myyvä verkostomarkkinointiteema.

Lukijaa kuulemma huijataan mutta lopetus on ihan perinteisesti rogerackroydtyylinen - kertoja onkin se huijari, kirjan alkuosan kertomus on sepitettä. Uhrilta näyttävä olikin ahne petturi. Jää vaan aika kömpelö maku jos lopussa pitää käyttää monta sivua asian oikean tilan rautalangasta vääntämiseen.

Verkostomarkkinoinnin osaltakin lähimenneisyyden tosielämän heijastaminen on vaikeaa. Se todellisuus kun on kuitenkin aina vielä karmeampi ja älyttömämpi.

tiistaina, toukokuuta 19, 2009

Pyöräilijänkämmen

Oikean käden peukalon juureen alkoi ilmestyä toistuvasti pieniä hiusnaarmuja. Ensin epäilin jotain salaperäistä sairautta mutta pyörää aamulla lukitessani tajusin että lukon vierestä sojottaa viimeistelemätön katkaistu jarruvaijerinpää...

sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Real Crime rappukäytävässä

Mökiltä kotiuduttua makasin rauhassa sohvalla Danslärarens återkomstia lueskellen kun ovikello soi. Poliisi. Naapuriin oli murtauduttu viikonlopun aikana.

Poissaolosta johtuen mitään havaintoja ei ollut kerrottavana. Toisaalta pitävä alibi löytyi. Ja omasta ovesta turvalukko.

tiistaina, toukokuuta 12, 2009

Mitä Google ajattelee minusta?



(via)

keskiviikkona, toukokuuta 06, 2009

Maksu peritty, saisinko myös sen tavaran

Suomen Verkkomaksut Oy rakentaa järjestelmiä jotka vievät rahat asiakkaan tililtä mutta hukkaavat tiedot tavarantoimittajalta. En suosittele.

(Edit: nyt asia selvisi, tavarantoimittajan piti kaivaa tilaajan tiedot logeista...)