perjantaina, kesäkuuta 10, 2005

Road Rage

Unioninkadulta kääntyy kaksi kaistaa Eteläiselle Makasiinikadulle. Eteläiseltä Makasiinikadulta pääsee kääntymään oikealle vain oikeanpuoleiselta kaistalta. Aamulla eräs seat ja eräs volkkari halusivat kovasti päästä sille samalle kaistalle ensin. Ensin käytettiin kaasupoljinta ja sitten jarruvaloja. Lopulta hätävilkkuja ja oletettavasti rumaa kieltä. Toivottavasti ei nyrkkejä. Peiliin taisi tulla naarmu, voi.

Jo pelkästään typeryyden tarkkailu perästä seuraten nosti omaa aggressiivisuuttani. Mahtoikohan herroille itselleen tulla hyvä olo. Toinen sai kai kuitenkin olla teknisesti oikeassa ja toinen moraalisesti oikeassa. Ja molemmat vähintään myöhästyivät alkuperäisestä kiireisestä aikatalulustaan..

2 Kommenttia:

Blogger pni sanoi...

Tänään Taka-Töölölaisen kapean pikkukadun keskelle oli pysähynyt taxi niin ettei sen ohi päässyt. Taksin taakse ajoi auto ja jäi siihen odottamaan että pääsisi lähtemään. Seisoivat siinä. Taksi ja se toinen auto. Päräkkäin. Sitten taksi ajoi jalkakäytävälle. Toinen auto jatkoi matkaansa.

Ei siis mitään kummallista. Paitsi että taksikuski heristi tälle toiselle autolle nyrkkiä ja taisipa vielä kirotakin.

Jäin ihmettelemään miksi taksikuski hermostui. Ottiko kuskia päähän se että ei ollut yksin liikenteessä? Harmittiko kun piti antaa tilaa kanssaautoilijalle?

9:59 ap.  
Blogger pni sanoi...

"Päräkkäin" on tietenkin "Peräkkäin"...

9:59 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home