torstaina, tammikuuta 19, 2006

Outoja aikoja, outoja tapoja

Haastatteluun kävi kutsu, alla oudot tapani. Nämä on tietenkin pomittu siistimmästä päästä ja valikoiden.
  1. Telkkarin kaukosäädintä käytän edellinen-seuraava -tyyppisesti vaikka voisi hypätä suoraan kanavanumerosta yksi numeroon yhdeksän. Tämä johtuu osittain edellisen telkkarin säätimestä jossa ei muita vaihtoehtoja ollutkaan - toisaalta silloin huomasi törmäävänsä sattumalta uusiin ohjelmatuttavuuksiin, joita ei olisi muuten löytänyt. Haettua serendipiteettiä.
  2. Bussissa istun ja ratikassa seison aivan peräosassa, vaikka kokemus ja kaupunkitarinat kertovat kaikkien epämiellyttävyyksien löytyvän myös sieltä. Parempi silti että eivät ole selän takana. Auditoriontapaisissa pitää myös istua perällä, jotta kukaan ei näe ajankulupiirustelujani. Teatterissa, konserteissa ja elokuvissa näkyvyys toki ratkaisee.
  3. Työtietokoneessa pitää olla auki ohjelmat tietyssä järjestyksessä: alapalkissa on ensin Windows Explorer, sitten Outlook, IE ja Firefox. Loput tarpeen mukaan. Jos joku ohjelma menee jumiin ja pitää käynnistää uudelleen menee järjestys sekaisin ellei sulje muitakin ja aloita alusta.
  4. Hermostun kun huomaan pitäväni käsiä samassa asennossa (ristissä, puuskassa, leukaa nojaten, niskan takana jne.) kuin joku muu saman pöydän ääressä. Sitten vaihdan nopeasti asentoa.
  5. Olen mieluummin ajoissa kuin myöhässä. Joskus liiankin. En kuitenkaan mene outoihin paikkoihin liian aikaisin odottelemaan, joten kierrän tarvittaessa korttelia.
Seuraavia vastaajia voisivat olla JP, Jussi, Juuso ja JM.

1 Kommenttia:

Blogger Hyvärinen J. sanoi...

Kiitos haasteesta, mutta hallitus kielsi vastaamasta ;-)

11:10 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home