torstaina, huhtikuuta 27, 2006

Giljotiinin käytettävyydestä

Itselle vieraisiin kauppoihin tutustumisessa on aina yllätyksiä - ainakin hiivaa on yleensä vaikea löytää eikä koskaan voi olla varma myydäänkö karjalanpiirakat ja munkit kappale- vai painohinnalla (joka johtaa noloihin tilanteisiin kassalla jos tuotteita ei ole punninnut).

Ruoholahden Citymarket (Suomen suurin kokonaan maan alla sijaitseva suurmyymälä, kuten itse joskus yrittivät joukosta erottua) on sinänsä tuttu, mutta ruokaostoksia siellä tulee harvemmin tehtyä. Fazer Bakeryn vitriinissä oli lupaavan kuuloisia Vuoksen piirakoita. Vitriinin lasin liukuu sivuun, mutta siinä ei ole minkäänlaista kahvaa tai nuppia. Sen sijaan on siisti pyöreä reikä, johon työnnän sormeni ja alan liu'uttaa lasia sivusuunnassa. Seuraa stoppi toisen lasin muodossa. Se osuu sormeeni, jonka olen survonut aivan liian pitkälle.

Sattuu. Sormi ei kuitenkaan irtoa. Kiroan vaimeasti. Tarkistan että piirakoiden joukkoon ei ole jäänyt kenenkään muunkaan sormia. Mietin erilaisia palautteenantomahdollisuuksia. Päätän antaa asian olla.

Itse piirakat olivat hyviä. Mmm.

0 Kommenttia:

Lähetä kommentti

<< Home