maanantaina, toukokuuta 08, 2006

Informaatiologistiikan ihmeitä

Pitäisi palauttaa se v-ilmoitus, viime hetkellä tietenkin. Olisi tarvetta verkkopalvelulle, josta löytää lähimmän keltaoranssin postilaatikon, mielellään tyhjennysaikatiedon kanssa.

Ei löydy Postin sivuilta.

Löytyy haku, josta saa tietää tietyn osoitteen postinumeron (tämä toiminto vastaa kaikessa edistyksellisyydessään suunnilleen sitä pahvikantista luetteloa, joka jaettiin joka kotiin suuren postinumerouudistuksen yhteydessä 1970-luvun alkupuolella ja jota muistan silloin selailleeni eteisen aaltopenkillä kiekkopuhelimen vieressä...) . Hakutuloksesta ei pääse suoraan kyseisen postinumeroalueen toimipaikkatietoihin - eikä edes suoraan postitoimipaikkahakuun. Hoh ja hoi.

2 Kommenttia:

Blogger Tino Rossi sanoi...

Olen välillisesti saanut ihailla postin sivustojen rakentamista ja siellä toteutuu paljaimmillaan tämä vanha kaava. On meidän ja teidän tietojärjestelmiä, ja teidän systeemit eivät sitten tasan tarkkaan ronki medän kantoja missään tapauksessa. Jos kaikki toimisivat yhteen niin tulisi virus, kuolio ja maailmanloppu.

Käyttäjät ovat sivuston vitsaus, kuitenkin koko ajan hakkeroimassa ja kitisemässä. Mitä vähemmän niille antaa periksi sen parempi...

1:53 ip.  
Blogger edsel sanoi...

Posti luultavasti itse tietää oranssien lootien sijainnin ja tyhjennysajan. Eikä niitä myöskään muutella ihan viikottain. Sen puolesta tiedon voisi ihan mukavasti kertoa myös asiakkaille.

2:47 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home