maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Liikkuva betoniporsas

Kaupungilla liikkuu sekavia pyöräilijäryhmiä, jotka eivät noudata liikennesääntöjä ja estävät työmatkapyöräilijöiden ripeän etenemisen. Niillä on kypärät päässä, eivätkä pyörätkään ole hippiväreillä maalattuja diilerijopoja, joten kyse ei liene mistään kriitikkomössöstä. Ehkä joku yritteliäs on keksinyt ryhtyä vetämään jotain Näe Helsinki Satulasta -bisnestä tai sitten kyse on EU-rahoitusta saavasta joukkokuntotapahtumasta. Tiellä ovat joka tapauksessa.

1 Kommenttia:

Blogger Tino Rossi sanoi...

Meinaan säännöllisesti jäädä rautatieaseman vaiheilla pyörän alle. Jalkakäytävällä (!!) polkee vastaan nuoria naisia jotka kuvittelevat olevansa jossain tamponimainoksessa hulluttelemassa. Kun on söpö ja hyvällä mielellä niin voi vähän oikaista tuosta ja tuosta, örkit väistäköön. Ei tää nyt niin vakavaa tämä elämä ole.

Tosikot hikimiehet sen sijaan polkevat autojen joukoissa suu viivana ja sormi kellolla valmiina paukuttamaan jokaisen suojatielle pysähtyneen auton peltejä. He myös rankaisevat toikkaroivia kävelijöitä kellollaan ja tietävät 20sec tarkkudella kauanko työmatka kestää. Minulla on samat oikeudet kuin teilläkin, saatana.

Ja kuten aina elämässä, kaikki ovat tavallaan oikeassa.

10:42 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home