maanantaina, elokuuta 14, 2006

Suomalaista ostamista

Ydinsähköllä kulkevat matalalattiaraitiovaunut ovat ajatuksena vähän niin kuin se neuvostoliittolainen p***eenpäristin, joka ei mahdu p***eeseen eikä pärise.

1 Kommenttia:

Blogger Tino Rossi sanoi...

Tutuntuttu kertoili oluella voideltuna salaisuuksia tuolta ydintyömaalta. Hän ajoi sinne parakkeja kuorma-autolla pitkin kevättä ja tutustui ihan riittämiin paikan menoon.

Kaikki urakat oli pilkottu niin pieniin osasiin että harva tiesi kelle se nimenomainen lämpöeristetty loota sitten olikaan tulossa. portteja ja tarkastuksia oli luonnollisesti ihan kauheasti ja kukaan ei tiennyt ketä minkäkin aidan takana oli.

Kun paikka lopulta löytyi oli jonkun aidan siirtäminen ja sähkön saaminen niin monimutkainen asia että siihen vierähti päiväkausia (sähkökaapeleita vetävä taho osti palvelun joltain alihankkijalta joka oli taas vuokrattu jonnekin muualle jne.)

Komentoketjut venyivät kuin itärintamalla konsanaan ja kaiken päälle tuli niuhottava suomalainen vs. lunki komennusmies kulttuuriero.Suomalainen insinööri oli tekemässä Y D I N V O I M A L A A (luetaan väräjävällä äänellä) ja virolainen maansiirtomies taas vaan yhtä hallinperustusta. Ihme on jos siellä tosiaan selvitään vuoden viivytyksellä.

2:03 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home