perjantaina, syyskuuta 15, 2006

Turistien tarinoita ja paikallismystiikkaa

Nyt ei Marinadin lisäksi Mediksenkään kommenttiloora suostu ottaamaan mielipiteitäni vastaan (onko se m-kirjaimesta kiinni - mitenhän lieneekään Matkallan, Maalaisen ja Maurelitan laita...).

Lappiin sijoittuvaa tv-sarjakonseptia piti kommentoida. Tyyli voisi olla joko Northern Exposurea tai Rederietiä, itse tykkäisin kyllä edellisestä enemmän. Reality-henkeä saisi sijoittamalla hiihtokeskuksessa vierailevien turistien rooliin julkkisnäyttelijöitä tai ihan tyhjänpäiväisempiäkin julkkiksia, rooleissa tai cameona. Ravintolassa voisi joka jaksossa esiintyä oikea vieraileva bändi tai artisti. Ja paikka olisi oikeasti olemassa jolloin sarjan julkisuus takaisi täyttyvät varauskirjat.

(Edit: jatkokehittelyä)

7 Kommenttia:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Hieno idea, tuohan voisi toimia. Harmi vaan että kotimaisella tuotannolla siitä tulisi kuitenkin aika tylsä.

10:37 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Hyvää kehittelyä. Se voisi olla puoleksi aika haplista realitynkintyylistä ja puolet näyttävämpää. Realitytyyppiset osuudet pitäis jotenkin dramaturgisesti perustella niin siitä tulisi sitten sekä taiteellinen, että tuotannollinen ratkaisu ;@)
Kevyillä kameroilla vois vain näyttelijöiden kanssa tunkea paikkoihin.
Tuo bändi-idea on kans ihan hyvä.
Ja tietysti villi-pohjola-tyyppistä!
aivan paska juttu tuo mun kommetointimahdottomuus. onkohna sulla joku vanhempi selain?

12:03 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoi...

koittaisitko kommentoida mulla muuna kuin bloggerina. Auttaisikohan se? Minäkään en pysty tähän kommnetoimaan kuin othernina tai anona!

12:19 ip.  
Blogger Maurelita sanoi...

Hih, luulisin ettei ongelma liity kirjaimeen M vaan kirjaimeen B (blogspot). U eli u-blog ei näytâ tuottavan ongelmia. =)

Harmi en tunne kumpaakaan mainittua sarjaa, mutta omia supersuosikkejani ovat Twin Peaks ja Prisoner. Walesissa sijaitseva Portmeirion jossa jälkimmäinen kuvattiin ymmärtääkseni saa suuret tulot sarjan fanien vierailuista...

Miksi kotimaisella tuotannolla tulisi tylsä jos käsikirjoitus on hyvâ ? Ranskalaisetkin ovat petranneet hurjasti ja tänä syksynä tuutista tulee tosi laadukasta tavaraa !

2:34 ip.  
Blogger edsel sanoi...

Blogspotbloggeria epäilen minäkin syypääksi.

Sarjaan voisi keksiä vielä jotain lisäominaisuuksia katsojien aktivoimiseksi: tietokilpailu (ei liian vaikea jota ei oltaisi elitistisiä) ja jonkinlainen lottoarvonta. Tai ehkä kannattaa vain luottaa Lapin maisemiin ja sopivan mutkikkaisiin ihmissuhdekiemuroihin.

6:24 ip.  
Blogger edsel sanoi...

Prisoner tuli kai muutama vuosi sitten Suomessa ja meni minulta ohi. Kiinnostuin siitä tietenkin vasta myöhemmin - (Iron Maiden kautta) ja olen aikonut jo jonkin aikaa tilata boksin.

6:27 ip.  
Anonymous Anonyymi sanoi...

Et ole ainoa, joka on valitellut mahdottomuutta kommentoida blogiani. Liittyi kai tuohon Bloggerin betaan, ei vissiin olisi pitänyt vaihtaa siihen!

9:16 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home