perjantaina, syyskuuta 15, 2006

Vertigo

Nykyiselle työpisteelle on yhtä nopsaa tulla niin pyörällä kuin autollakin. Tänään hairahduin poikkeuksellisesti neljälle pyörälle ja kokemuksen puute näkyi heti. Eksyin parkkitalon spiraalirampilla yhden kierroksen liian pitkälle ja putkahdin takaovesta ulkosalle. Uusi yritys korttelin ympäri. Lopulta tyhjän ruudun löytämisen jälkeen pää oli mennyt niin sekaisin etten tiennyt, mistä hallin nurkasta pääsee oikeaan rappukäytävään. Sain sitten käveleskellä pitkää neukkarikäytävää kohti koillista.

Takaisin maan pinnalle. Minä kun käytän kaupungilla kävellessä Forumin parkkia ja sen käytäviä usein oikotienä ja olen kuvitellut omaavani kaivosmiehen suuntavaiston.

2 Kommenttia:

Blogger Tino Rossi sanoi...

Itse olen kovasti paljon ihmetellyt ruoholahdessa olevan pysäköintitalon rakennetta. Siinä kerrostenväliset luiskat menevät jotenkin hämäävästi ristiin. Ainakin minulle jäi sellainen mielikuva että alas mennessä kerroksia oli yksi vähemmän kuin ylös mennessä. Välillä taas ajoin neloseen ja sieltä tulin yhden alaspäin kakkoseen.

Selitin tätä mysteeriä työkavereilleni jotka eivät olleet havainneet ikuna mitään outoa. Joko he eivät olleet asiaa miettineet tai sitten matrixissa on kohdallani jokin kummallinen vekki joka tuhoaa jatkumon.

Forumin hallissa soiva linnunlaulu on muuten aavemaista! Kaiuttimista pitäisi soida matalia kuiskauksia ja kaukaisia huutoja, saisi elää hetken elämää suurempaa elämää.

10:47 ap.  
Blogger edsel sanoi...

Kiiihdyttävän veekasin murina ja kaarteissa ulvovat elokuvarenkaat säpsäyttäisivät ajatuksiinsa uppoutunutta parkkihallijalankulkijaa ihan mukavasti.

2:30 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home