torstaina, elokuuta 09, 2007

Anarkistit kauppakoulusta

Uusia ansaintalogiikkoja ja reipasta kokoomushenkistä yrittäjyyttä. Jaetaan suosittu kaupallinen kulttuurituote luvatta ja ilmaiseksi käyttöön, houkutellaan ihmisiä paikalle - ja myydään näille popcorneja ja juotavaa edullisesti.

Se mikä näyttää ilmaiselta, onkin vain sisäänheittokikka. Rahat ansaitaan oheispalveluista.

2 Kommenttia:

Blogger Tino Rossi sanoi...

Todella anarkistista katsoa varetettua Transformerssia videotykillä. Vaikea nähdä kehen tämä piikki oikein kohdistuu, yhtiöiden pitäisi tehdä ilmaisia jättielokuvia? Ehkä niitä tulisi tehdä valtion varoin? Haluamme ilmaista viihdettä! Enää ei riitä tamburiinit ja huokea valkoviini.

Jos jotain pitäisi salaa ja luvatta katsoa niin sopivampi olisi ollut vaikka Buñuelin kulta-aika, suomen 70-lukua tai mikä vaan neukkupätkä. Product placementin virstanpylväät eivät kuvaan oikein tunnu sopivan.

10:46 ap.  
Blogger edsel sanoi...

"Autonomisessa sosiaalikeskuksessa" luulisi oikeastaan tehtävän ihan itse jotain kulttuuria rikastavaa omaehtoista ja vaihtoehtoista tuotantoa joka tarjoaa tuoreita näkökulmia. Varsinkin kun välineet ja osaaminen on nykyään kaikkien tarjolla ja ideologiaa voisi levittää nettiin kaikkien katsottavaksi. Mutta kai sellainen punk-henki on nykyisessä kulutuskapitalismin tukahduttamassa nihilistisessä kvartaaliyhteiskunnassa kovin passé vanhapieruilua.

11:20 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home