torstaina, marraskuuta 15, 2007

Yleisön osasto 440

Printti- ja eetterimedioiden vastaus verkkouhkaan näyttää sittenkin olevan aika selkeä. Lisätään tauhkan määrää ilmaisilla verkkosivuilla, jolloin lukijat ovat ehkä vähitellen valmiita maksamaan hyvin toimitetusta, selkeästä ja tyylikkäästä tekstistä edes jotain.

Painetun mediatuotteen verkkopalveluissa (joita ei saa kutsua verkkolehdiksi) saa nykyään uutisten mukana luettavaksi myös suuren yleisön jonninjoutavia ja silti niin ehdottomia mielipiteitä asiasta kuin asiasta. Paatuneet kylähullut purkavat unohtuneen kansan turhaumia suu vaahdossa.
Se ei ole keskustelua vaan kaoottinen kokoelma osoituksia koululaitoksen epäonnistumisesta tehtävässään kansansivistäjänä.

1 Kommenttia:

Anonymous Anonyymi sanoi...

Itse uskon (tai siis minulle on kerrottu, mutta ette sitten kuulleet tätä minulta), että yleisökommenttien tuominen mukaan uutisnäkymään on toimittajien salaliitto. Tarkoituksena on nostaa käsitystä toimittajien ammattitaidosta. Juoni on toistaiseksi onnistunut yli odotusten.

Lisäksi haluaisin sanoa, että Karjala on palautettava, Ruotsi tai ainakin se kieli on lopetettava ja maahanmuuttajien hyysäämisen pitää loppua. Jotain piti kirjoittamani veroista myös, mutta en nyt muista että mitä.

7:03 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home