keskiviikkona, huhtikuuta 30, 2008

Kävi munkki

Luultavasti suurimmat keskenään vertailtavien kuluttajatuotteiden hintaerot pääkaupunkiseudun ja maakunnan välillä löytyvät hillomunkeista. Erehdyin ostamaan lähimarketista lounaaksi yhden vadelmaisen kun en osannut painoon perustuvan hinnoittelun vuoksi arvioida lopullista hintaa. Samalla hinnalla olisi mökkiseudulta saanut neljä!

Ns. paremmin tietävät piirit syyttävät suomalaisia aina uusavuttomasta hintasokeudesta kun katugallupissa ei tiedetä maitolitran hintaa. Miksi minun pitäisi tietää sitä jos en sillä tiedolla mitään tee. Sen sijaan tiedän itselleni tärkeiden tuotteiden - kuten vaikka suklaapatukoiden - hinnat ja kilpailutilanteen varsin tarkaan.

1 Kommenttia:

Blogger Tino Rossi sanoi...

Jokaisen sukupolvenhan on tiedettävä sekä omat asiansa että koko edellisen sukupoven tietotaito. Pitää tietää mikä on jaiku ja mitä tehdään separaattorilla. Vähän tosiaan kirpaisee kun ei tiedä lainkaan mitä maito maksaa, kävisikö 160Gt-SATA levyn hintatietoisuus mitenkään?

Omat vanhempani ovat pahanlaatuisia vanhoillisavuttomia, ei konffaannu kännykkä millään vaikka se nyt pitäisi kuulua jokaisen sivistykseen.

2:00 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home