Leivätön pöytä on katettu
Viiden viljan viikonloppulätty.
- Leipä. Tumma, vaalea? Patonki vai limppu. Ehkä paahdettu? Ovatko leipäsi sämpylöitä tai sandwichejä jossa sisällys on kahden leipäviipaleen välissä? Leikkaatko leipäsi kolmion muotoon?
Kaikki käy. Erityissuosikki on Primulan juusto-oliivi ciabatta, joka ei lisukkeita kaipaile. - Kun leivälle laitetaan paljon erilaista särvintä mikä tulee ylimmäiseksi? Onko järjestyksellä väliä? Mikä on suosikkisi?
Järjestys on leipä-juusto-liha-vihannes. Paitsi kuumennettaessa juusto päälle. - Laitatko sinä leivällesi jotain mikä muiden mielestä on outoa?
En yleensä. Edes marmelaadia voin keskelle kuoppaan. - Jos kyseessä on näkkileipä: kummalle puolelle levitetään voi?
Oikealle eli yläpuolelle. - Voi vai margariini? Ehkä jokin muu levite? Kevyttä?
Juustoa tai juustoketta yleensä ja mielellään vähärasvaista. Joskus harvoin ihan oikeaa voita sopivan maalaishenkisen leivän yhteydessä mutta silloin vain mausteena.
0 Kommenttia:
Lähetä kommentti
<< Home